Pajdeg
3 dl vetemjöl
125 g smör
3 msk vatten
Fyllning
500 g oskalade (tinade) räkor
1 finhackad gul lök
200 g philadelphiaost
2 dl lätt creme fraiche
1 burk röd kaviar
gröna oliver
dillkvistar
Förgrädda pajskalet i ca 15 min i 225 g. Skala räkorna och hacka löken. Rör ihop ost, creme fraiche och lök. Bre ut blandningen i pajskalet och garnera med räkorna, romen, oliverna och dillen.
3 dl vetemjöl
125 g smör
3 msk vatten
Fyllning
500 g oskalade (tinade) räkor
1 finhackad gul lök
200 g philadelphiaost
2 dl lätt creme fraiche
1 burk röd kaviar
gröna oliver
dillkvistar
Förgrädda pajskalet i ca 15 min i 225 g. Skala räkorna och hacka löken. Rör ihop ost, creme fraiche och lök. Bre ut blandningen i pajskalet och garnera med räkorna, romen, oliverna och dillen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar